Σχετικά με εμάς.

Μια σκέψη, μια ιδέα, μια στιγμή για να αισθανθείς ότι μπορείς! Και μετά η επιθυμία να δοκιμάσεις.  Να μάθεις, να πειραματιστείς, να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου.

Και ταξιδεύεις σε κόσμους που πρώτη φορά σε πάει η φαντασία σου!

Ανακαλύπτεις «κρυμμένες» ικανότητες. Τολμάς. Βλέπεις τα χέρια σου να υπακούουν στην ιδέα και κάποιες φορές να την διαμορφώνουν. Νοιώθεις πως μπαίνεις σε δρόμους που όλο και περισσότερο θέλεις να εξερευνήσεις. Εύχεσαι να βρεις και άλλους γύρω σου να μοιραστείτε τη χαρά της δημιουργίας.

Για αυτό είμαστε εδώ. Να μοιραστούμε μαζί σου αυτή τη χαρά. Νοιώθουμε τα ίδια συναισθήματα για τις ιδέες που θέλουμε να τις μεταμορφώνουμε σε αντικείμενα.

Έτσι γεννήθηκε το Craft Studio. Από την ανάγκη που αισθανθήκαμε και εμείς, να έχουμε διαθέσιμα τα κατάλληλα υλικά για να δημιουργήσουμε. Ψάχναμε και αναζητούσαμε το διαφορετικό.  Αποφασίσαμε να μην αφήσουμε την αγάπη μας για τα χειροποίητα αντικείμενα στην τύχη.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας έχετε πάντα δίπλα σας το κάτι παραπάνω και ιδιαίτερο, για να «απογειώσετε» τις ιδέες σας για χειροποίητα κοσμήματα, decoupage, scrapbooking και πολλές ακόμη δημιουργίες που φαντάζεστε.

Ενημερωτικο δελτιο