Αποστολές & Επιστροφές

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Για την αποστολή των προϊόντων συνεργαζόμαστε με τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ).

Οι αποστολές με Courier συνήθως παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες (αναλόγως τον τόπο προορισμού) αφότου έχει διεκπεραιωθεί η παραγγελία

Σε περίπτωση που πραγματοποιείται η παραγγελία εντός Σαββατοκύριακου ή επίσημης αργίας, η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε περίπτωση αλλαγών στα προαναφερόμενα θα υπάρχει σχετική ενημέρωση με e-mail.

To Craft Studio δεν έχει ευθύνη για τυχούσα καθυστέρηση παραλαβής της παραγγελίας σας για λόγους ανωτέρας βίας όπως απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κλπ.

Ισχύει για όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδος:

ΔΕΝ υπάρχει χρέωση αντικαταβολής.

Ελάχιστη παραγγελία 5 Ευρώ.

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 60 Ευρώ (χωρίς το κόστος των μεταφορικών). 


ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ- ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Οι διαθέσιμοι μέθοδοι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι:

Α) Με αντικαταβολή(περιέχει μόνο τα έξοδα μεταφοράς).

Β) Με κατάθεση στη τράπεζα.

Γ) Παραλαβή απο το χώρο μας (Δημοσθένους 18 κ Δήμητρος, Χαλανδρι 15234).


Το κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται ως εξής:

1) Για την Αττική: Για δέματα έως 4 κιλά(πραγματικό η ογκομετρικό) το συνολικό κόστος μεταφοράς είναι 5,00 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Η χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό είναι 1,00 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

2) Για την Υπόλοιπη Ελλάδα: Για δέματα έως 4 κιλά(πραγματικό η ογκομετρικό) το συνολικό κόστος μεταφοράς είναι 5,50 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Η χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό είναι 1 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).


Α) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή της παραγγελίας με αντικαταβολή στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, δεν επιβαρύνεται με τα έξοδα αντικαταβολής.

Β) Κατάθεση στη τράπεζα

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

Τράπεζα Πειραιώς

5168-045138-930

ΙΒΑΝ GR52 0172 1680 0051 6804 5138 930

Δικαιούχος Βαρβάρα Βασιλειάδου


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε είναι προβληματικό, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του χωρίς χρέωση μεταφορικών.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ευθύνεστε για τυχόν μείωση της αξίας του προϊόντος μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης του προϊόντος άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας του προϊόντος (αρθρ. 3θ, Αποφ. Aριθ. Z1-891, ΦΕΚ Β /2144/2013).

Ο πελάτης ευθύνεται το προϊόν που επιστρέφει να είναι κατάλληλα συσκευασμένο, ώστε να μην αλλοιωθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο κατά την αποστολή του. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Πριν προβείτε στην επιστροφή του προϊόντος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail, για να μας ενημερώσετε σχετικά με την επιστροφή.

Εφόσον τηρηθούν τα προαναφερθέντα και το επιστρεφόμενο προϊόν παραληφθεί σε άριστη κατάσταση όπως προβλέπεται, η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία θα έχουμε λάβει τη επιθυμία επιστροφής που θα μας έχετε στείλει . Η επιστροφή των χρημάτων σας μπορεί να γίνει και με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού που θα μας γνωστοποιήσετε εγκαίρως και εγγράφως.

Υλικά τα οποία δεν επιστρέφονται είναι: Πινέλα, Κόλλες, Βερνίκια κ χρώματα.
 

Ενημερωτικο δελτιο